Første helga i juni/siste helga i mai er det duket for Sandsdagene. Det vil bli ulike arrangement og aktiviteter i gata og butikkene fra fredag til søndag. Sand IF står som arrangør i samarbeid med Sand Handelstand og Nord-Odal kommune. Programmet en alltid god blanding av tradisjonelle og nye aktiviteter som vi håper odølingene og tilreisende finner interessant. Se kommende program for Sandsdagene, samt for tidligere år i menyen til venstre.

tivoli_small

Det er mye arbeid som ligger bak et arrangement som Sands-dagene. Mange ulike aktører er i virksomhet for å vise hva de driver med og samtidig stille opp for bygda si med et ønske om å bidra til aktivitet. Sand IF grill_smallsa ja til å være med handelstanden og arrangere Sandsdagene for noen år tilbake. Handelstanden så seg ikke i stand til å klare dette alene lenger, og vi ble med som teknisk arrangør. Sandsdagene krever mange dugnadstimer fra Sand IF for at det skal bli et bra arrangement. Idrettslaget ønsker på denne måten å være en positiv aktør i nærmiljøet, samtidig som vi vil fremme fysisk aktivitet i løpet av helga og prøve å tjene noen penger for å drive idrettslaget videre. Nord-Odal er kjent for sine mange lag og foreninger. Mange vil være synlige under Sandsdagene. Vi ønsker å takke alle som stiller gratis opp for å bidra til å skape liv og røre denne helga. Det er positivt at mange ønsker å støtte opp om Sand sentrum. Det er viktig for å holde liv i Sand som kommunens handels-sentrum.

Ønsker du å være synlig under Sandsdagene med f.eks en bod, en aktivitet eller underholdning fra scena? Ta kontakt med oss på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - så sørger vi for å få deg inn i programmet eller legger til rette for en bodplass for deg.

Da håper jeg vi sees i Sand sentrum under Sandsdagene.Velkomne skal dere være alle sammen!

Mvh Benny Nyborg, leder